Stipendiater SveReFo

2019 års stipendiater

Anna Hileered Hultman med medsökande Gudrun Lundgen Ivarsson, Reumatologkliniken Akademiska Sjukhuset, Uppsala, fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Carin Holmer med medsökande Märta Tall, Reumatologkliniken Akademiska Sjukhuset, Uppsala, fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Veronica Lundberg, Doktorand vid inst. för Samhällsmedicin och Rehabilitering, avd Fysioterapi vid Umeå Universitet, Leg. Sjukgymnast med ansträllning på barn och ungdomscentrum, Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, för att kunna åka på International Symposium on Pediatric Pain (ISPP) 16-20 Juni i Bazel, Schweiz.

Helena Jonsson med medsökande Anna Moberg, Arbetsterapi/Sjukgymnastikmottagning 2, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Angeliqa Strandbacke med medsökande Jonatan Sjögren, Karolinska Universitetssjukhuset, Funktionsområde Arbetsterapi och Fysioterapi fick stipendier för att kunna åka på studiebesök till Mejlans i Helsingfors den 29/8.

Cajsa Kjellsson med medsökande Banuja Sivapalan, Karolinska Universitetssjukhuset, Funktionsområde Arbetsterapi och Fysioterapi fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Karin Bengtsson med medsökande Maud Nolander, Helene Alvåsen, Reumatologmottagningen, Östersund fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September